Llaminera al forn
Ingredients
- 2 llamineres (rellomillos) de porc
- 3 tomàquets madurs
- 6 talls de bacó fumat
- Oli
- Sal, pebre i herbes de Provença
Elaboració
Agafem les llamineres i les tallem en tres talls cada una.
Les salpebrem i les passem per la paella amb l'oli ben calent per tal de que quedin ben segellades i que conservin tot el seu suc.
Tallem els tomàquets per la meitat, els salpebrem i els passem per la paella, per la banda tallada.
Posem un tall de tomàquet, un tall de laminera i els emboliquem amb un tall de bacó.
Posem un escuradents per què s'aguanti bé.
Farem el mateix amb la resta dels talls.
Posem una mica d'aigua (30 cc) al fons d'una safata engrassada i coloquem els talls de carn a sobre.
Tirem les herbes de provença per sobre de cada tall i els enfornem durant 20 minuts a 200 graus.
Notes
La carn ha de quedar rossa per fora i rosadeta per dintre. No l'hem de coure més de 20 minuts, perquè si no, quedaria massa eixuta.
Comparteix aquesta recepta: