Macarrons amb albergínia

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Partir les albergínies per la meitat i després a daus, salar i deixar reposar una mitja hora.
Rentar i assecar.
Bullir la pasta segons instruccions del fabricant.
Escórrer i afegir un fil d'oli.
Posar oli en una paella i afegir la ceba trossejada i l'albergínia, sofregir uns 10 minuts fins que estigui cuita.
Rectificar de sal.
Posar al plat la pasta i sobre el fregit de albergínia, escampar-hi el sèsam i servir.

Notes

Es pot afegir formatge ratllat i gratinar


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se