Sopa de ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelar i tallar la ceba a llunes primetes.
Posar oli en una cassola mitjana i escalfar-lo. Sofregir-hi la ceba a foc lent i tapada, amb un pèl de sal.
Quan estigui transparent, abans que es comenci a daurar, abocar-hi el brou i esperar que bulli.
Engegar el gratinador del forn.
En una cassola de terrisa que pugui anar al forn, abocar la sopa, afegir-hi les llesques de pa sec i cobrir-la amb el formatge ratllat.
Gratinar-la i ja estarà llesta per servir.

30min

Notes

Plat molt adient per a l'hivern.
Es pot fer en cassoletes individuals.
Si us agrada el formatge fort, podeu barrejar-hi dauets de formatge blau.
Es pot decorar amb julivert.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se