Amanida de pasta de colors

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

3 racions

Utensilis

Una olla grossa, una escorredora, un ganivet de cuina i un bol.

Elaboració

Primer de tot bullim la pasta amb abundant aigua i un pols de sal. Mentrestant preparem un bol i posem el formatge a daus , l´embotit a daus, la ceba rentada i pelada també la posem a daus , i els ous els bullim i els traiem la clova i els tallem a trossos ,i per ultim la tonyina l´esmicolem, tot això dins el bol. Un cop cuita la pasta l´escorrem , la deixem refredar i la posem al bol i barregem tot plegat. Ho podem servir amb el mateix bol o en una plata , amanit al nostre gust.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se