Pasta "al gust" d'all

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bullim la pasta, en abundant aigua amb sal, i la deixem refredar.
En una paella posem un raig d'un bon oli d'oliva i hi posem els alls i el bitxo i ho deixem a foc ben baixet fins que s'hagin enrossit.
Treiem la punteta de bitxo.
Posem la pasta a la paella i ho remenem bé, damunt el foc, un parell de minuts i ja ho tenim a punt de menjar.

30min

Notes

Una manera ràpida de fer un plat de pasta, queda molt gustosa i una miqueta "diferent".


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se