Cigrons estofats amb orella de porc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Utensilis

Una olla mitjana
Una cassola fonda

Elaboració

Primerament, netegem les orelles en el foc, per si tenen pels.
Després, posem les orelles en una olla amb aigua : sal, l'api, la ceba tallada en dues parts, dues fulles de llorer,dos grans d'all pelats, i un grapat de grans de pebre negre.
Quan les orelles ja són cuites, les traiem i escorrem el brou de la cocció i el reservem.
A part, en una cassola fonda, fregim: la ceba picolada, una fulla de llorer i un gra d'all pelat. Quan és mig fregit, afegim tomàquet fregit de pot i hi afegim un raig de ví, i un raig de conyac. Afegim una mica del brou de la cocció de les orelles i deixem que cogui a foc baix.
A part, agafem les orelles, i les tallem a trocets menuts, les afegim a la cassola, juntament amb els cigrons i una mica de suc de courels ( si pot ser).
Mentrestant, agafem: un gra d'all pelat, julivert, pa fregit i ametlles torrades, i amb una mica de brou, fem una picada, i l'afegim a la cassola. Deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més, i ja és llest per servir. Nota- no ha de quedar ni massa espés, ni massa clar, doncs es tracta d'un potatge.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se