Flors de carabassó

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Ingredients

Utensilis

Paella

Elaboració

Esbandiu les flors de carbassó, obriu-les amb molt de comte i traieu-ne els pistils.A continuació, netegeu i assequeu les gambes i el filets de llenguado.
Talleu el peix a trossets.
Peleu la pera i partiu-el per la mitat. Després, extraieu-li el cor i talleu-la a daus.
A continuació, traieu la molla de les dues llesques de pa i reescalfeu el forn a 180 graus.
Escalfeu oli en una paella i sofregiu-hi el peix i les gambes.Després,salpebreu-oh i afegiu-ih el suc de llimona.Retireu la paella del foc i incorporeu-hi el fotmatge,la pera i la molla de pa.
Tot segit,condimenteu la preparació amd una nica de sal, pebre, anis i un clau d;especia.
Finalmen, farciu les flors de carabassó amb la barreja i poseu-les a la safata del mig del forn durant uns 7 minuts.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se