Caldereta de marisc amb fons darròs

Categoria:

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola de terra

Elaboració

Fem una picadeta amb la ceba, l'all, la tomaca i el julivert.
Posem l'oli d'oliva a la cassola de terra i, quan està mig calent, afegim la picadeta.
Després hi tirem el fumet de peix i, a continuació, l'arròs.
Hi anem afegint els llamàntols partits per la meitat, els escamarlans, les gambes i els llagostins.
Ho deixem coure durant 20 min, i 5 min abana de treure l'arròs hi afegim la resta del marisc.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se