Tallarines bolonyesa
Categoria:
Tipus de plat: Pasta
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pastanaga
- 1 ceba
- 1 branca d’api
- 250 gr. de carn picada de vedella
- Mig got de vi blanc
- 30 gr. d’oli
- 1/2 llauna de tomàquet triturat
Elaboració
En una cassola sofregiu la ceba, la pastanaga i l’api ben trinxats.
Coeu-ho una estona i afegiu-hi la carn. Remeneu bé, aboqueu-hi el vi i deixeu-ho reduir fins que quedi evaporat.
Afegiu-hi el tomàquet , assaoneu-lo de sal i pebre i deixeu-ho coure per 30-40 minuts.
Quan les tallarines estiguin al punt, escorreu-les i torneu-les a posar a la olla de cocció.
Afegiu-hi una mica de mantega i la meitat de la salsa. Barregeu el tot, emplateu i acabeu el plat amb una mica de salsa en el mig.
Notes
Serviu-los amb parmesà.
Comparteix aquesta recepta: