Tallarines bolonyesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Emilia Romagna
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola sofregiu la ceba, la pastanaga i l’api ben trinxats.
Coeu-ho una estona i afegiu-hi la carn. Remeneu bé, aboqueu-hi el vi i deixeu-ho reduir fins que quedi evaporat.
Afegiu-hi el tomàquet , assaoneu-lo de sal i pebre i deixeu-ho coure per 30-40 minuts.
Quan les tallarines estiguin al punt, escorreu-les i torneu-les a posar a la olla de cocció.
Afegiu-hi una mica de mantega i la meitat de la salsa. Barregeu el tot, emplateu i acabeu el plat amb una mica de salsa en el mig.

50min

Notes

Serviu-los amb parmesà.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se