Pasta amb bròquil

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Puglia
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

3 racions

Elaboració

Bulliu el bròquil netejat i tallat en abundant aigua salada.
Quan estigui fet (no massa), retireu-lo amb una escumadora i guardeu l’aigua de cocció.
En una olla gran sofregiu les dents d’all senceres i pelades i el bitxo un parell de minuts.
Afegiu-hi el bròquil i deixeu coure 4-5 minuts.
Coeu la pasta i quan estigui al punt escorreu-la i afegiu-la a la paella.
Remeneu un parell de minuts i serviu molt calent. Acompanyeu el plat amb parmesà rallat.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se