Amanida de llenties i pollastre al curry
Categoria:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 gr. de llenties
- 2 pits de pollastre
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 1 cullerada de curry
- 5 cullerades d'oli d'oliva
- 2 cullerades de vinagre
- Sal
- Pebre
Elaboració
Rentar les llenties amb aigua i deixar en remull durant unes hores. Posar en una cassola, cobrir amb aigua freda, portar a ebullició i coure a foc mig durant uns 45 minuts aproximàdament, depenent del tipus de llenties que es faci servir.
Pelar i tallar la ceba a rodanxes i picar el gra d'all. Tallar els pits de pollastre a filets i deprés tallar els filets a tires.
Escalfar 2 cullerades d'oli en una paella, sofregir l'all i la ceba, afegir el curry i barrejar bé. Afegir les tires de pollastre i deixar coure a foc mig durant 5 minuts, remenant de tant en tant. Reservar en una safata.
Un cop cuites les llenties, salar, escórrer i deixar refredar.
En un bol, batre 3 cullerades d'oli amb el vinagre i un pessic de sal i pebre, fins que estigui lligat. Barrejar les llenties amb el pollastre, amanir amb la vinagreta i servir.
Notes
Si es prefereix que l'amanida sigui tèbia, un cop cuit el pollastre en lloc de reservar en una safata es pot apagar el foc i barrejar les llenties a la mateixa paella. Després amanir de la mateixa vinagreta que s'indica a la recepta.
També ens estalviarem temps utilitzant llenties ja cuites.
Comparteix aquesta recepta: