Amanida de llenties i pollastre al curry

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentar les llenties amb aigua i deixar en remull durant unes hores. Posar en una cassola, cobrir amb aigua freda, portar a ebullició i coure a foc mig durant uns 45 minuts aproximàdament, depenent del tipus de llenties que es faci servir.
Pelar i tallar la ceba a rodanxes i picar el gra d'all. Tallar els pits de pollastre a filets i deprés tallar els filets a tires.
Escalfar 2 cullerades d'oli en una paella, sofregir l'all i la ceba, afegir el curry i barrejar bé. Afegir les tires de pollastre i deixar coure a foc mig durant 5 minuts, remenant de tant en tant. Reservar en una safata.
Un cop cuites les llenties, salar, escórrer i deixar refredar.
En un bol, batre 3 cullerades d'oli amb el vinagre i un pessic de sal i pebre, fins que estigui lligat. Barrejar les llenties amb el pollastre, amanir amb la vinagreta i servir.

50min

Notes

Si es prefereix que l'amanida sigui tèbia, un cop cuit el pollastre en lloc de reservar en una safata es pot apagar el foc i barrejar les llenties a la mateixa paella. Després amanir de la mateixa vinagreta que s'indica a la recepta.
També ens estalviarem temps utilitzant llenties ja cuites.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se