Amanida de sípia i llenties

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salteu la sípia tallada a daus,amb oli d'oliva fins que sigui daurada.
Afegiu-hi la picada d'all i julivert i retireu-la del foc. En una plata poseu-hi una base de la barreja d'enciam, les llenties pel damunt i els daus de sípia amb l'oli de la cocció.
En un morter poseu les avellanes i les ametlles i les trinxeu amb la mà de morter.
Afegiu-hi la nyora trinxada, la llesca de pa, el tomàquet,l'all i la ceba i una mica de bitxo.
Lligueu-ho tot en el morter, afegint-hi una mica de vinagre i oli d'oliva.
Poseu-hi sal i pebre al vostre gust.
Tireu la salsa per sobre de l'amanida.
BON PROFIT.

20min

Notes

Aquesta salsa també es pot preparar barrejant tots els ingredients a la batadora.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se