Braons de xai a la Jacetana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Osca - tota la província
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa, amb oli d'oliva posem a fregir: les cebes tallades a juliana, els alls, el llorer, els grans de pebre negre i els pebrots vermells escalivats, tallats a juliana.
Quan tot plegat és fregit, afegim: un raig de vi blanc, un raig de conyac, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim el brou de carn o pollastre i deixem que bulli. Quan arrenca el bull, posem els braons salpebrats, de manera que els cobreixi el brou, i deixem que coguin a foc molt baix, fins que estiguin cuits. Corregim de sal, i ja els podrem servir a taula en la mateixa cassola.

1h 30min

Notes

Podem substituir els braons, per una espatlla de xai tallada en tres trossos ( un per comensal )


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se