Blanqueta de gall dindi al cava

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En ua cassola de terrissa, posem a fregir en oli d'oliva, les blanquetes salpebrades.
Quan són rosses, afegim : la ceba, els alls, el llorer, i un toc de tomàquet fregit.
A part, en un cassó, escaldem amb aigua bullint, els pinyons i les prunes, i ho reservem.
Quan tot plegat, és mig cuit, afegim mitja ampolla de cava, i els pinyons, i les prunes, i deixem que s'acabi de coure a foc ben baix, fins que tot plegat és cuit.

1h

Notes

Penseu que, quan cuinem amb : cava o cervesa, són líquids que no redueixen, si no que el carbonic que porten, ajuden a coure les carns. Per això podreu observar que sempre conserven el matix volum de liquid.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se