Llop amb pesols

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Netegeu i renteu el peix i partiu-lo en dos trossos. Assaoneu- los amb sal
i pebre negre en pols, posseu una paella al foc amb oli d'oliva i quan l'oli
estigui calent, poseu el peix enfarinat i el fregiu pels dos costats.
Ho reserveu per mes endavant. En una cassola, aprofitan el mateix oli, fregiu
la ceba tallada a trossos menuts. Quan comence a daurarse, li afegiu els alls
tallats donant-los voltes fins que estiguin fregits. Afegiu-hi les tomates
ratllades. Quan tot estiga sofregit, afegiu-li el vi i deixeu que s'evapore
afegiu tambe l'aigua, o el caldo de peix.
Poseu-hi el peix i els pesols, tapeu la cassola i deixeu-lo coure a foc lent durant
mitja hora, si cal podeu afegir una mica mes de caldo o d'aigua


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se