Llagostins al whisky amb arròs al curri

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per acompanyar:

4 racions

Elaboració

Pelar els llagostins en cru. Picar la ceba i fregir. Abans que agafi color, afegir els llagostins i saltejar 1 ó 2 minuts, fins que canviïn de color. Afegir el tomàquet i immediatament el whisky. Deixar coure uns 10 minuts i afegir la nata líquida. Rectificar de sal.
Arròs al curri: Coure l'arròs en abundant aigua salada. Escórrer i refrescar. Disoldre el curri en el brou i posar al foc.
Quan arrenqui el bull deixar uns 5 minuts i barrejar amb l'arròs.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se