Soldadets de pavía

Categoria:
Típica de: Espanya → Tarragona
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients per 4 Comensals:

4 racions

Elaboració

La pastina d’arrebossar tempura i fregir.
La farina es dissolt, només, amb aigua i en una proporció de tant per tant, però l’aigua de moment no li tireu tota, a vegades queda massa clara i no us sortirien prou cruixents. Si ho feu amb farina de blat feu-ho també amb aigua i ben freda. Ambdós casos remeneu-ho amb batedor i a ma, no utilitzar batedora mecànica. Deixeu les tires de bacallà ben submergides en la pastina o tempura; si no ho heu de fregir des seguida guardeu-ho a la nevera per que quan ho fregiu sigui ben fred.
Paella amb l’oli bastant calent 180º C i abundant (Al menys 1.5 cm. d’alçada). Els anireu tirant i coent-los un parell de minuts per cada costat. Ja estan. I si el bacallà es de bona raça i està ben dessalat us llepareu els dits.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se