Cigrons estofats amb espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa, amb oli d'oliva, fregim : la ceba, el llorer, els alls, i un punt de tomàquet. A part, bullim els espinacs, amb aigua i sal. Quan són cuits, els escorrem i els reservem. Quan comprem els cigrons, en una conca ( on venen llegums bullits ),demanem si ens poden donar un pot del brou de bullir els cigrons.
Quan tenim el sofregit a punt, afegim un raig de ví, i el suc de bullir els cigrons.
Quan ja arrenqui a bullir, afegim : els espinacs picolats, els cigrons, i els ous picolats.
A part, fem una picada amb : un all, julivert, pa fregit, i un grapat d'ametlles torrades.
Ho afegim a la cassola, corregim de sal, i corregim de brou, per si cal afegir-ne.
Deixem coure cinc minuts més, i ja ho podrem servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se