Cabdells d'enciam amb anxoves, i la seva salsa
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un cabdell d'enciam
- Quatre tomàquets xerri
- Pastanaga ratllada
- Quatre filets d'anxova
- Vinagreta d'anxova
Utensilis
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic
Elaboració
Agafem el cabdell d'enciam, i el tallem en quatre trossos, a lo llarg. El posem en el plat, fent una creu. En el mig de la creu, posem un niu de pastanaga ratllada.
En el buit que hi ha entre els cabdells, hi posem un tomàquet xerri, tallat en dues meitats.
Seguidament, posem un filet d'anxova, damunt de cada tros de cabdell.
A part, fem la salsa d'anxoves com explico a la meva recepta, i un cop feta la posem en el biberó, i tot seguit amanim els cabdells amb la salsa, i ja la podrem servir a taula.
Notes
Farem tants plats de cabdells com comensals hi hagin a taula.
Comparteix aquesta recepta: