Crema amb galeta maria

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Sis escudelletes per servir la crema

Elaboració

En un cassó, posem: el litre de llet, el sucre, la pell de llimona, la pell de taronja, i la canyella.
A part, en un bol, desfem: la farina de blat de moro, amb els sis rovells d'ou, i un mica de llet. Quan la llet amb les pells, ja bull, afegim la barreja dels ous i la farina de blat de moro.
Quan comença a espessir, ho traiem, ho distribuïm en les escudelles i hi fiquem una galeta maria en el centre.
Deixem que refredin, i les posem a la nevera, fins el moment de servir.

30min

Notes

Aquesta crema, en el moment de servir-la, en comptes de cremar-la, s'espolsa amb canyella en pols.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se