Coca de pasta de full amb botifarra d'ou i pinyons
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un planxa de pasta de full rectangular
- Una botifarra d'ou
- Dos ous batuts
- Sucre
- 100 grams de pinyons
- Farina
4 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Un bol de vidre mitjà
Un pinzell
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Elaboració
Primerament, espolsem farina en el marbre de la cuina i amb el corró estirem la pasta de full.
Seguidament, la punxem amb l'altre corró, i en tallem dos trossos que facin 14 per 22 centímetres, i els posem a la placa del forn amb un paper sulfurat a sota.
Seguidament, pintem tota la pasta de full amb ou batut amb l'ajud d'un pinzell, i tot seguit cobrim tota la pasta amb rodanxes de botifarra d'ou una mica gruixudes.
A continuació, escampem els pinyons per tota la superfície de la coca, ho espolsem amb força sucre pel damunt, i ho enfornem a 180º, fins que les coques siguin ben rosses, i ja les podrem posar a la safata de cartró amb blonda i servir-les a taula.
1h 10min
Notes
Penseu que aquesta setmana és el "dijous gras", i podem fer tantes coques com persones tinguem convidades a taula.
Si aneu a les meves receptes, també podreu veure com faig les coques de llardons.
Etiquetes:
La cuina de les postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2094 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.