Calçotada Urbanita

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Barbacoa elèctrica

Elaboració

Primer de tot, servim els calçots amb samarreta, acompanyats de la salsa per calçots.
Seguidament, en una safata gran i ben bonica, posem : en un extrem, un grapat de mongetes saltades, amb el pam de llonganissa. Seguim posant en el centre de la safata : dues costelles, la cansalada, i el botifarró de ceba. Ja per acabar la graellada de carn, posem a l'altre extrem de la safata, una carxofa feta al forn, i mitja patata feta a la papillota.
Tota la graellda de carn, l'acompanyem amb un morter d'allioi, de la amiga Angels Fernandez Guillen.
Seguidament, per fer anar avall la graellada, servirem una taronja pelada, tallada a rodelles, espolsada amb sucre, i remullada amb un raig de moscatell.
Després, com a postres, servirem un crema cremada, amb una neula.
I per acabar la calçotada, a part de servir un cafè, farem un rom cremat, que també està en les meves receptes.
I mentre prenem el cremat, podem posar l'havanera " El meu àvi ", i la festa de la calçotada, serà completa. Bona calçotada, i !! bon profit ¡¡

40min

Notes

Aquesta calçotada, en dic urbanita, perque està pensada, per gent que com jo, vivim en un pís, sense posibilitat de fer foc amb llenya.
Això si, tenim unes barbacoes elèctriques, que són una joia, doncs fan les carns a la brasa, com si fós feta amb llenya.
Us recomano que si podeu, en compreu una ( els que viviu en un pis )


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se