Pudding de puerros

Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Netejar els puerros i tallar los
Fregir los amb oli uns 10 minuts,salpebrar
Batre els ous,afegir la nata ,la llet i barrejar amb els puerros
Engrasar un motlle de plum-cake amb olii tirar la barreja amb tots els ingredients
coure al microones 15 minuts potencia 8 o be al forn al bany maria 45 minuts
desmot llar,i servir amb la salsa
Salsa
Amb la mantega ofegarem els espinacs,i barrejarem la farina i la llet sense deixar
de remenar durant 5 minuts,tritura els ingredients de la salsa que quedi ben fina
i bon profit!!!!!!!!

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se