Cols de Brussel·les amb gambes i musclos

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la salsa beixamel:

4 racions

Elaboració

Coure les cols en aigua amb sal durant 12-15 minuts.
Escórrer i reservar.
Preparar una beixamel ofegant la farina a la mantega fosa i abocant a poc a poc la llet. Posar a punt de sal i escampar-hi nou moscada ratllada.
En una paella amb oli, daurar l'all pelat sencer i les gambes pelades junt amb la carn dels musclos cuits.
Afegir les cols i ofegar el conjunt.
Col·locar la barreja en un recipient resistent al forn i salseu amb la beixamel.
Escampar-hi formatge ratllat i gratinar fins que es dauri lleugerament la capa superior.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se