Torrada de carxofa, cansalada ibèrica i tòfona

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Netejarem les carxofes, treient els pètals més durs i escapçant-les per dalt.
En un bol gran amb aigua hi afegirem el suc d'una llimona i les seves dues meitats.
Anirem submegint-hi les carxofes a mesura de que les anem netejant, perquè no s'oxidin.
Les hi deixarem 15 minuts i les bullirem en aquesta mateixa aigua, amb un xic de sal, durant uns 30 minuts, a foc mig perquè no es desfacin.
Passat aquest temps les escorrerem amb molta cura perquè no es trenquin.
Les posarem sobre paper de cuina de cap per avall perquè perdin l'aigua.
Torrarem, al gust, les llesques de pa i encara calent hi descansarem els trossos de cansalada que es desfarà amb l'escalfor del pa.
Per sobre hi posarem les carxofes tallades i la trufa trossejada.
Amanirem amb un bon raig d'oli d'oliva i salpebrerem.

45min

Notes

Només cal servir-les amb un bo vi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se