Sopa de verduretes i fideus

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per fer el brou :

Per fer la sopa :

8 racions

Elaboració

Primer de tot, fem el brou, amb tots els ingredients que tenim .
Quan tenim el brou fet, el colem, i el posem a l'olla hon farem la sopa.
Quan el brou comença a bullir, posem els ingrediens, per aquest ordre : les pastanagues i l'àpi. Seguidament, la col, els porros, i el carbassó.
Quan les verduretes, estàn mig cuites, corregim de sal, i afegim els fideus.
Ho remenem tot plegat, perque els fideus, no s'enganxin, i deixem que s'acabi de coure tot plegat.
Quan ja tenim la sopa a punt, la servim en una olla de terrissa, a taula, perqué és una manera més típica de servir-ho.

1h

Notes

Si hi ha una verdura que no ens agrada, sempre la podem canviar per un altre, o eliminar-la.
Si volem afegir un grapat de cigrons bullits, també hi cap.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se