Potatge de cigrons amb espinacs, i ous picolats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En una cassola fonda, amb oli d'oliva, fregim : la ceba picolada, i el llorer.
Quan és mig fregit, afegim un raig de tomàquet, i ví blanc. Seguidament, afegim el suc dels cigrons, i una mica d'aigua, i deixem bullir a foc baix.
A part, bullim els espinacs, amb aigua i sal. Quan són cuits, els escorrem, i els picolem amb el ganivet. A part, en un cassó, posem a bullir els ous, amb aigua i sal.
Quan són cuits, els pelem, els picolem, i els reservem.
Agafem :. els cigrons, els espinacs, i els ous, i els afegim a la cassola.
A part, fem una picada amb : les ametlles, el julivert, el pa fregit, i l'all pelat. Ho passem per la batedora, amb un xic d'aigua, i ho afegim a la cassola amb els cigrons.
Ho corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més, abans de servir-ho.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se