Ossobuco

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es fregeix l'ossobuco amb la farina, es posa a la cassola de terra, on ja s'hi ha tirat l'oli, la ceba tallada a juliana i el tomáquet partit per la meitat.
Quan el sofregit està al punt s'hi afegeix l'ossobuco ja fregit, la sal, el pebre, l'àpit tallat petit, la pastanaga, el porro, les 2 tasses de brou ja calent, la copa de conyac i la fulla de llorer. Es deixa coure durant 1/2 h.
Aleshores es treuen els trossos de carn i es passa pel xino tota la salsa. Es torna a posar al foc i a la salsa ja colada, s'hi afegeix la ratlladura i només una mica de pell de taronja.
S'acompanya amb un flamet d'arròs.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se