Arròs amb conill i moixernons
Ingredients
- 300 gr. d'arròs
- 600 gr. de conill
- 200 gr. de cansalada virada fresca
- 3 grans d'alls
- 1 copeta de conyac
- 2 bosses de moixernons
- Farigola, romaní
- Oli d'oliva, sal, pebre.
- Per la picada
- 1 all
- 50 gr. d'ametlles torrades
- 1 trosset de pa fregit
Elaboració
Comenceu posant en remull els moixernons. A continuació poseu oli a escalfar a foc viu en una cassola. Sofregiu la cansalada. Quan estigui mig daurada, afegiu el conill salpebrat. Remeneu fins que agafi un color daurat. Després afegiu l'all trinxat. Quan l'all estigui ros, incorporeu el conyac. Quan s'hagi evaporat, afegiu l'arròs i sofregiu-lo juntament amb el conill durant uns dos minuts. Llavors poseu aigua calenta a la cassola. Afegiu els moixernons i l'aigua del remull. Deixeu coure uns 12 minuts.
Per la picada, poseu les ametlles en un morter i aixafeu-les. Afegiu un trosset d'all i un trosset de pa fregit i piqueu-ho.
I, ja per acabar, incorporeu la picada a la cassola. Rectifiqueu de sal i pebre. Afegiu una branqueta de farigola i de romaní i deixeu coure 4 minuts més.
Comparteix aquesta recepta: