Arròs amb conill i moixernons

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Comenceu posant en remull els moixernons. A continuació poseu oli a escalfar a foc viu en una cassola. Sofregiu la cansalada. Quan estigui mig daurada, afegiu el conill salpebrat. Remeneu fins que agafi un color daurat. Després afegiu l'all trinxat. Quan l'all estigui ros, incorporeu el conyac. Quan s'hagi evaporat, afegiu l'arròs i sofregiu-lo juntament amb el conill durant uns dos minuts. Llavors poseu aigua calenta a la cassola. Afegiu els moixernons i l'aigua del remull. Deixeu coure uns 12 minuts.
Per la picada, poseu les ametlles en un morter i aixafeu-les. Afegiu un trosset d'all i un trosset de pa fregit i piqueu-ho.
I, ja per acabar, incorporeu la picada a la cassola. Rectifiqueu de sal i pebre. Afegiu una branqueta de farigola i de romaní i deixeu coure 4 minuts més.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se