Amanida de favetes amb escamarlans

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escaldeu les faves amb aigua bullint i sal, i quan arrenqui el bull, poseu-les en un cassó amb aigua ben freda per trencar la cocció.
D'altra banda, salteu els escamarlans pelats en una paella amb una mica d'oli i sal, vigilant que no quedin massa fets.
Un cop cuits, incorporeu les faves escorregudes i deixeu sofregir una mica. Afegiu el vi blanc i deixeu que redueixi fins la meitat.
Tot seguit tireu el sofregit de tomàquet.
Mentrestant podeu fer la picada amb l'all, les ametlles, les avellanes i el julivert.
Afegiu el suc de bullir els caps dels escamarlans.
Incorporeu la picada a la paella just quan el sofregit comenci a arrencar el bull i ja ho podeu servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se