Pilota al forn amb fruits secs

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Piqueu una ceba ben fina i sofregiu-la fins que quedi daurada i cuita.
Talleu l'altre ceba, els porros i els tomàquets en juliana i sofregiu-los lleugerament.
Ajunteu les carns, la primera ceba, els pinyons, les panses, les orellanes tallades a trossets, l'ou, el pa, la sal i el pebre, doneu-li forma de pilota i enfarineu-la.
Poseu la pilota en una plata d'anar al forn i envolteu-les amb les verdures tallades a juliana i un raig d'oli. poseu-la al forn escalfat a 200º durant 10 minuts.
Gireu la pilota, remenu les verdures, afegiu la copa de moscatell i una tasseta d'aigua calenta. Seguiu la cocció a 160º fins que la pilota sigui cuita.
Passeu les verdures pel passapuré i serviu la carn a rodanxes.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se