Llagosta al conyac
Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 llagostes de uns 600 grs
- 1 copa de conyac
- 1 ceba
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Sal
Elaboració
Talleu les llagostes per la mitat, poseu-les a coure a foc viu durant cinc minuts
Piqueu la ceba finament i fregiu-la en una cassola amb l'oli. Quan estiga daurada
afegiu les llagostes i el pebre negre.
Escalfeu i enceneu el conyac amb molta cura. Quan s'aji apagat el foc, aboqueu-lo
per damunt de les llagostes. Deixeu-les coure cinc minuts.
Quan estiguen cuites les retireu del foc i les regueu amb el suc de la seba cocció
Notes
Podeu acompanyar-les amb cebetes confitades
Comparteix aquesta recepta: