Coca de llardons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un corró per punxar la pasta.
Un corró per estirar la pasta
Una safata plana

Elaboració

Espolsem farina per damunt del marbre de la cuina i estirem la pasta de full amb el corró.
Seguidament, ho punxem amb el corró per punxar, ho pintem amb l'ou batut, posem els llardons esmicolats, afegim força pinyons escampats pel damunt i acabem espolsant força sucre pel damunt.
Ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full és daurada i ja tenim les coques de llardons llestes per servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se