Poti poti de mura

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Tires

Elaboració

Es posa a dessalar el esqueixat, durant unes quantes hores. es bullen les patates, amb pell.
quan són fredes, es pelen i es tallen a rodanxes.es talla la ceba pel llarg, el pebrot a tires
i el tomàquet a rodanxes. es posa, en una plata fonda, un sostre de patates, un de bacallà
esqueixat, ben escorregut,i un de ceba,pebrot i tomàquet i unes quantes olives pel damunt.es
posa una estona a la nevera. quan es treu, s'amaneix amb oli i sal i es serveix.

10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se