Cloisses amb carxofes

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Possar a una cassola amb oli, deixar escalfar e incorporar all i julivert
picat. Sofregir afetxint-li la farina, el vi blanc i la crema de llet.
Afegir les cloises i les carxofes previament bullides, deixar coure a foc
lent, fins que s'obren les cloisses

Notes

Es trien les cartxofes, a les cuals es treu el brot, fulles dures i
les puntes, es posen a coure amb aigua bullint amb sal, una pell o suc
de llimona, una cutllerada petita de farina i un xic de vinagre.
Es retiren cuan estan blanes. Ben escorregudes, es deixen refredar
tallant-les a cuarts (Per a coure les carxofes)


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se