Pastís de patata i sobresada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentar, pelar i tallar les patates a rodanxes amb un gruix d'un dit aprox.
Untar la safata del forn amb mantega.
Posar 1 sostre de patates, i sostre de sobressada, crema de llet, sal i pebre, formatge ratllat. Anar fent sostres així.
Posar una hora de forn a 200 graus. Treure del forn.
Batre els ous i tirar-los per sobre del pastís. Posar més formatge ratllat i gratinar.

Notes

Un bon tall de pastís amb un acompanyament d'amanida.. tenim un bon àpat i baratet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se