Cassoleta de conill estofat, amb mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Agafem els conills, els tallem a trossos, reservant, les cuixes i les espatlles, senceres.
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim el conill salpebrat.
Quan és mig ros, afegim : la ceba,els alls, l'àpi, i el llorer. Després, afegim el tomàquet fregit, i deixem coure una mica més. Tot seguit, afegim un raig de ví negre, i quan a reduit, posem tres dits d'aigua, i deixem que cogui, fins que el conill és gairebé cuit.
Retirem els talls de conill, i passem la batedora elèctrica per la bresa, i ho colem amb el colador xinès, altre cop a la cassola, on acabarem de coure el conill.
En aquest moment, afegim les mongetes, ho corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Aquesta recepta, a França l'hi diuen, " cassoulet", i la serveixen en cassoletes de terrissa, individuals.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se