Conill estofat, amb llenegues negres
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conill de quilo i mig
- Un pot mitjà, de llenegues negres
- Brou de pollastre
- Sal
- Pebre negre en pols
- Dues fulles de llorer
- Quatre alls pelats
- El fetge del conill, fregit
- Pa fregit
- Julivert picolat
- Un grapat d'ametlles torrades
- Una cullerada de xocolata en pols
- Un raig de conyac
- Un raig de vi negre
- Una ceba picolada
- Sofregit de tomàquet
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa de mida gran
Una paella gran
Una batedora elèctrica
Uns estalvis de vímet
Elaboració
En una cassola de terrissa, fregim: el conill tallat a trossos regulars, dues fulles de llorer, dos alls pelats, i la ceba picada, amb oli d'oliva.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet, un raig de conyac, un raig de vi negre, i un cullerot de brou de pollastre que cobreixi el conill, fins a la meitat.
A part, fregim la meitat del fetge del conill, i un cop fregit, el posem en el pot de la batedora elèctrica. Tot seguit, afegim: pa fregit, julivert picat, un all pelat, un grapat d'ametlles torrades, i un cullerada de xocolata en pols.
Ho passem per la batedora, amb una mica de brou, i ho reservem.
Quan el conill gairebé és cuit, afegim els bolets (passats per la paella amb una mica d'oli fins que hagin deixat anar la seva aigua), i la picada, i corregim de sal. Tot seguit deixem que s'acabi de coure tot junt, i ja ho tindrem llest per treure-ho a taula, en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
40min
Etiquetes: La meva cuina del conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2495 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.