Croquetes de conill
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Croquetes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conill de quilo i mig, tallat a trossos regulars
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Farina
- Conyac
- Una ceba picolada
- Nata líquida, per muntar
- Pa ratllat
- Tres ous batuts
6 racions
Utensilis
Una màquina trinxadora
Elaboració
En una cassola amb oli doliva, sofregim el conill, el flamegem amb el coñac, i el deixem refredar. Quan és fred, amb l'ajud d'un Ganivet, el desossem, el passem per la trinxadora, i el reservem.
En una cassola una mica fonda, fregim la ceba picolada amb oli d'oliva, i quan és mig rossa, afegim el conill trinxat, un raig de nata líquida, i anem remenant amb una espátula de fusta.
Seguidament, espolsem farina pel damunt, i seguim remenant, fins aconsseguir una massa espesa. Corregim de sal, i ho deixem reposar, de un dia per altre.
En el moment de fer les croquetes, anem agafant porcions de la massa, i fem com una mena de "botifarres". Tot seguit, tallem unes porcions de la mida d'una croqueta, i la moldegem amb els dits. Seguidament, les passem per l'ou batut, el pa ratllat, i les fregim amb oli d'oliva. A mida que les fregim, les anem posant damunt un paper de cuina, per treure lexcés d'oli, de fregir-les.
Quan ja les tenim fregides, les traiem a taula en una safata ben bonica, amb una blonda.
1h
Etiquetes: La meva cuina del conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1748 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.