Pell de taronja confitada

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

Fórmula:

Elaboració

Confecció:

1-Peleu les taronges procurant treure la pell sense trencar-la tallant-les en vertical i fent-ne de 4 a 6 trossos segons la seva grandària.
2-Poseu a bullir els trossos de pell amb aigua, a foc suau i durant 8 o 10 minuts, en funció del gruix de la mateixa pell.
3-Escórrer, i tot seguit afegir a les pells de taronja la quantitat necessària de sucre i aigua per cobrir-les.

Cocció:

Tot junt haurà de bullir 2 minuts. Per saber la proporció adequada de sucre i aigua, cal seguir la següent equivalència: per cada 250 grams de sucre, 150 grams d’aigua.
L’endemà tornar a fer bullir el xarop resultant, i quan arrenqui el bull escaldar les pells de taronja. Si les voleu més confitades, esperar el dia següent, i fer arrencar al bull conjuntament pells i xarop.

Conservació:

A la nevera i ben cobertes les pells pel xarop.
Ben confitades, i sense el xarop, podeu posar-les ben apretades al congelador.

Notes

L’Apunt Final:
La pell de taronja confitada va molt bé, a talls petits per adornar postres àcides. També dóna uns tocs amargs a les macedònies. Si sou molt atrevits podeu guarnir plats de carns fortes i posant-ne una picada a la salsa.
Origen: Desconegut, però molt antic.
Dificultat: Baixa si es segueix al peu de la lletra.
Temps: Fer bullir varis dies.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se