Albergínies farcides
Categoria:
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 albergínies mitjanes
- 1 ceba de figueres
- 250gr de carn picada de vedella i porc
- 2 alls
- Alfàbrega
- Orenga
- 100gr de salsa de tomàquet
- Sal, pebre i oli d'oliva
- Beixamel
- Formatge ratllat
Elaboració
Comencem obrint per la meitat les albergínies, o com en aquest cas en tres trossos i amb l'ajuda d'un ganivet petit i esmolat buidem l'interior. Farem servir l'interior d'una sola albergínia, la sobrant la reservarem per un altre dia.
Salpebrem els "recipients" d'albergínia i afegint-hi un raig d'oli les posem al forn a 200º per que es vagin estovant.
Mentre això passa anem preparant el farcit.
Trossegem l'albergínia a daus, piquem la ceba i els alls ben petits i ho sofregim tot junt amb la carn picada. Especiem amb alfàbrega i orenga, sal i pebre. Quan tot agafi un punt daurat afegim la salsa de tomàquet i remenem bé, que es mesclin els sabors.
Traiem les albergínies del forn, que ja estaran tovetes.
Les farcim amb el sofregit i els hi possem la beixamel per sobre, el formatge ratllat i les gratinem al forn.
Comparteix aquesta recepta: