Plàtans flamejats
Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 plàtans mitjans (gruixuts).
- 2 cullerades de melmelada d'albercoc.
- 2 cullerades de sucre.
- 30g de mantega.
- Suc de mitja llimona.
- Suc de taronja.
- 1 tasseta de conyac.
Utensilis
Una cassola
Una plàtera maca per servir
Elaboració
Peleu els plàtans i talleu-los al llarg.
Poseu la mantega en una cassola i feu-la fondre, poseu-hi el sucre i els sucs de taronja i de
llimona,així com també la melmelada.Barregeu-ho bé,deixeu-ho alguns minuts i poseu-hi els plà-
tans, coeu-los una mica,tombeu-los i els poseu en una plàtera.En el mateix moment de servir-los
s'hi tira el conyac calent, s'encén i es porta a taula.Si voleu els podeu encendre a la taula
directament.
Comparteix aquesta recepta: