Plàtans flamejats

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola
Una plàtera maca per servir

Elaboració

Peleu els plàtans i talleu-los al llarg.
Poseu la mantega en una cassola i feu-la fondre, poseu-hi el sucre i els sucs de taronja i de
llimona,així com també la melmelada.Barregeu-ho bé,deixeu-ho alguns minuts i poseu-hi els plà-
tans, coeu-los una mica,tombeu-los i els poseu en una plàtera.En el mateix moment de servir-los
s'hi tira el conyac calent, s'encén i es porta a taula.Si voleu els podeu encendre a la taula
directament.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se