Bavette amb pesto de bròquil

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina el bròquil fins que estigui al dente. En una liquadora posa 3/4 del bròquil (la resta per adornar el plat) amb l'all, pinyons, formatge ricotta i barrega l'oli amb un rajolí ben fi fins que la salsa quedi cremosa, assaona amb sal i pebre al gust. En un bol barreja el formatge pecorino amb el pesto preparat. Coure la pasta amb l'aigua de coure el bròquil (usar 2 cullerades per diluir el pesto) i s'assaona la pasta amb el pesto de bròquil. Servir de seguida abans que es refredi


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se