Faves ofegades amb allets i sobrassada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Si ho fem amb l'olla a pressió, serà més ràpid, -uns cinc minuts- i també queden molt bones.

Elaboració

Posarem en una olla les faves desgranades, i tots els demès ingredients ben talladets amb una mica d'oli, sal i mig litre d'aigua.
Ho deixarem a foc lent anant sacsejant l'olla per tal que no s'aferri res al fons.
Ho deixarem al foc fins que veien que les faves estan ben toves. uns 20 minuts més o menys.
Farem que reposi una estona, i ja ho podem servir.

45min

Notes

Aquestes faves podem fer-les només amb les que comencen, ja que les de la cella negra -quan ja són una mica velles-, queden molt fortes de pell, i és millor fer-les d'altres formes, com per exemple sucant, amb salsa de romesco o similar.
Podem fer-ho també amb faves congelades tota la resta de l'any, encara que particularment, les prefereixo del temps.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se