Castanyola amb suc i pèsols

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Quan compreu la castanyola, demaneu al peixater que us la faci a filets i que us posi apart el cap i l'espina. Els filets tallats en tres trossos.
Un cop posats a la cuina, saleu i enfarineu els filets i els passeu per la paella més o menys uns tres minuts per cada banda. Reserveu-los.
Feu un brou amb el cap i l'espina del peix cuidant d'afegir la fulla de llaurer. Mentre, feu el sofregit amb les cebes i el tomàquet. No cal que hi poseu tot el pot sencer...
Quan tingueu el sofregit fet, hi afegiu el vi i quan hagi reduit, afegiu el brou que ja tindreu a punt. Els pèsols els hi poseu quan arrenqui el bull.
Poseu la castanyola, quan els pèsols hagin cuit i deixeu que fagi el xup-xup tot plegat uns 10 minuts. En haver passat aquest temps, tanqueu el foc i deixeu la cassola tapada una estoneta abans de servir.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se