Coll Verd amb mongetes i botifarra crua
Ingredients
- Un parell de trossos de coll verd(ànec de l´Empordà)- 300 grams de mongetes blanques-Una botifarra de carn crua- Un parell de cebes petites- Tres grans d´all- Un pols de sal- Un got de conyac- Aigua - Un raig d´oli d´oliva- Un pols de pebre negre molt-
Utensilis
Una escorredora, un estri de fusta per remenar i una cassola de terrissa.
Elaboració
Primer de tot hem de tenir les mongetes remullades prèviament i escorregudes; cuites amb aigua i sal i ben escorregudes. En una cassola amb oli a foc viu posem a rostir l´ànec a talls i la botifarra partida per la meitat. Quan sigui daurat,hi posem la sal i pebre, les cebes , alls, i un bon got de conyac. Remenem be i afegim les mongetes. Salpebrem al nostre gust. Ho tapem i fem coure fins que sigui ben cuit tot.
Comparteix aquesta recepta: