Hamburguesa enric

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Paella, i una forquilla de fusta.

Elaboració

Agafem les hamburgueses i li afegim , all i julivert picat, la menta, pebre i sal, tot fen una bola amb la hamburguesa, li donem voltes fins que es fagi una pilota.
Desprès la aplanem donant-teli la forma de la clàssica hamburguesa, i la passem per pa ratllat.
Quant estigui calent l'oli ( no gaire oli ) posem la hamburguesa, i quant agafi el color daurat, li afegim una mica de cervesa.

15min

Notes

NO LLENCEU L'OLI, SUQUEU-LI PA.I BEVEU VI NEGRE... AAAHHHH GENIAL


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se