Arròs amb llet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

1. Posem en una cassola abundant aigua i quan comenci a bullir tirem
l'arròs. Ho deixem 10 minuts i apaguem el foc.
2. En una altre cassola posem a foc lent la llet i el sucre donant-li voltes perquè es dissolgui
3. Quan la llet comenci a bullir, afegim l'arròs escorregut, el sucre , la canyella en branca i la pell de la llimona tallada .
4. Deixem bullir suaument durant uns 15 minuts, després ho deixem refredar.
5. Finalment el col·loquem en un bol i col·loquem la canyella mòlta.

1h 15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se