Pollastre Sindhi Biryani
Categoria:
Típica de:
Dificultat: Alta
Ingredients
- 1) 1 kg de pollastre
- 2) 1 Kg d'arròs
- 3) 1 1/2 tassa de oli
- 4) 4 cebes mitjanes
- 5) El gingebre, l'all 3 cullerades
- 6) 4 culleradetes de Xile
- 7) 1 culleradeta de cúrcuma
- 8) 2 culleradetes de coriandre en pols en sec
- 9)1/2 cullerada de Garam masala
- 10) Sal al gust
- 11) 2-4 llavors de cardamomo
- 12) 2-3 peces de canyella
- 13) 2-3 fulles de llorer
- 14) 250 g de iogurt
- 15) 1/2 kg de tomàquets
- 16) 3-4 chiles petits
- 17) 4 llimones
- 18) 1/2 de manat menta
- 19) 1/2 manat de coriandre
- 20) 1 cullerada es llavors de fonoll
- 21) 1 cullerades llavors de coriandre sec
- 22) 2 cullerades de sal
Elaboració
1. Afegiu l'oli en una cassola.
2. Afegiu la ceba i fregiu fins que agafi un color marró clar i reservar.
3. Ara afegiu el pollastre a la paella i cuineu fins que l'aigua s'evapori.
4. A continuació, afegiu el gingebre i l'all a la paella i totes les espècies: la canyella i el cardamomo.
5. Rostiu el pollastre fins que s'estovi.
6. A continuació, afegim tomàquets, chiles verds, llimona, el iogurt, el coriandre, la menta, ceba fregida a la paella.
7. Cuineu a foc lent (el curri ha de tenir 1 1/2-2 tasses salsa).
8. Ara agafeu una altra cassola, afegiu l'aigua per a bullir l'arròs.
9. Lligueu les llavors de fonoll i les de coriandre en un farcellet i afegiu-les a l'aigua bullint juntament amb 2 cullerades de sal.
10. Quan l'arròs estigui cuit el col·loquem en una cassola gran. Estendrem una capa d'arròs en primer lloc, a continuació, hi afegirem el curry i una altra capa d'arròs.
11. Tapaeu i cuineu a foc lent durant 5-10 minuts.
12. Un cop estigui tot acabat, es barreja ben barrejat!!
13. I finalment ho servim tot ben “calentonet” i... A GAUDIR!
Comparteix aquesta recepta: