Pollastre Sindhi Biryani

Categoria:
Típica de: Pakistan
Dificultat: Alta

Ingredients

6 racions

Elaboració

1. Afegiu l'oli en una cassola.
2. Afegiu la ceba i fregiu fins que agafi un color marró clar i reservar.
3. Ara afegiu el pollastre a la paella i cuineu fins que l'aigua s'evapori.
4. A continuació, afegiu el gingebre i l'all a la paella i totes les espècies: la canyella i el cardamomo.
5. Rostiu el pollastre fins que s'estovi.
6. A continuació, afegim tomàquets, chiles verds, llimona, el iogurt, el coriandre, la menta, ceba fregida a la paella.
7. Cuineu a foc lent (el curri ha de tenir 1 1/2-2 tasses salsa).
8. Ara agafeu una altra cassola, afegiu l'aigua per a bullir l'arròs.
9. Lligueu les llavors de fonoll i les de coriandre en un farcellet i afegiu-les a l'aigua bullint juntament amb 2 cullerades de sal.
10. Quan l'arròs estigui cuit el col·loquem en una cassola gran. Estendrem una capa d'arròs en primer lloc, a continuació, hi afegirem el curry i una altra capa d'arròs.
11. Tapaeu i cuineu a foc lent durant 5-10 minuts.
12. Un cop estigui tot acabat, es barreja ben barrejat!!
13. I finalment ho servim tot ben “calentonet” i... A GAUDIR!

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se