Sèpia

Ingredients

  • 1 sèpia gran
  • 1 ceba gran
  • 1 tomàquet de penjar
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branqueta de julivert
  • 2 alls
  • Unes boletes de pebre negre
  • 2 preses petites de xocolata sense llet
  • 1 got de vi blanc
  • 1 got d'aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Opcional
  • 2 patates
  • 2 carxofes
  • Pèsols

Elaboració

Jo per guisar la sèpia sempre la congelo, es cou millor i queda mes tova.
Talleu la sèpia a troços petits i poseu-la a la cassola amb un raig d'oli, deixeu que es vagi fent a poc a poc fins que deixi anar tota l'aigua.
Passat aquest temps i afegiu la ceba, tallada gruixuda, 2 alls amb pell, el tomàquet pelat i sense llavors, la fulla de llorer, el pebre i el julivert i deixeu-ho 2 o 3 minuts, desprès i afegiu el vi blanc i el deixeu evaporar una mica i tireu l'aigua. Quan ja casi estigui cuit i poseu la xocolata i ho deixeu coure 5 minute mes.
Si decidiu posar-hi la patata, la carxofa i els pèsols el moment d'afegir-ho es quan i poseu la ceba i el tomàquet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1976 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: