Sèpia
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Ingredients
- 1 sèpia gran
- 1 ceba gran
- 1 tomàquet de penjar
- 1 fulla de llorer
- 1 branqueta de julivert
- 2 alls
- Unes boletes de pebre negre
- 2 preses petites de xocolata sense llet
- 1 got de vi blanc
- 1 got d'aigua
- Oli d'oliva
- Sal
- Opcional
- 2 patates
- 2 carxofes
- Pèsols
Elaboració
Jo per guisar la sèpia sempre la congelo, es cou millor i queda mes tova.
Talleu la sèpia a troços petits i poseu-la a la cassola amb un raig d'oli, deixeu que es vagi fent a poc a poc fins que deixi anar tota l'aigua.
Passat aquest temps i afegiu la ceba, tallada gruixuda, 2 alls amb pell, el tomàquet pelat i sense llavors, la fulla de llorer, el pebre i el julivert i deixeu-ho 2 o 3 minuts, desprès i afegiu el vi blanc i el deixeu evaporar una mica i tireu l'aigua. Quan ja casi estigui cuit i poseu la xocolata i ho deixeu coure 5 minute mes.
Si decidiu posar-hi la patata, la carxofa i els pèsols el moment d'afegir-ho es quan i poseu la ceba i el tomàquet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1976 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.